KAKO DO NAS

Opis poti iz ljubljanske smeri
(rdeča cesta):

Iz avtoceste zavijete na izhod Lipce (Jesenice vzhod), na križišču zavijete desno in se peljete po cesti navzdol do prvega semaforja. Na semaforju zavijete levo (smer center) in se peljete naravnost po Cesti Železarjev. Peljite naravnost skozi krožišče po cesti navzgor do prvega semaforja. Na semaforju zavijete desno in nadaljujte po cesti Toneta Tomšiča mimo Gimnazije Jesenice in OŠ Prežihovega Voranca Jesenice, kjer vas čakata dva ležeča policaja. Po drugem ležečem policaju zavijte desno po cesti navzdol, kjer se pripeljete na parkirišče našega gledališča.

 

Opis poti iz kranjskogorske smeri
(modra cesta):

Ko pridete na Jesenice se peljite naravnost po glavni cesti (Cesta Maršala Tita). Peljite se mimo želežniške postaje in na semaforju pri Gimnaziji Jesenice zavijte levo in nadaljujte po cesti Toneta Tomšiča mimo Gimnazije Jesenice in OŠ Prežihovega Voranca Jesenice, kjer vas čakata dva ležeča policaja. Po drugem ležečem policaju zavijte desno po cesti navzdol, kjer se pripeljete na parkirišče našega gledališča.

 

GLEDALIŠČE TONETA ČUFARJA JESENICE

Trg Toneta Čufarja 4

4270 JESENICE
Telefon: +386 4 58 33 100
Fax: +386 4 58 33 102
E-pošta: gtc@gledalisce-tc.si

Info

Predprodaja vstopnic vsak delovnik od 8. do 13. ure v pisarni tajništva (službeni vhod) in eno uro pred predstavo na blagajni gledališča.
Telefon: +386 4 5833 100
E-pošta: gtc@gledalisce-tc.si

Zadnje novice

Predstava KOMEDIJA DUHOV

najboljša predstava po oceni občinstva na XIX. Novačanovih dnevih v Trnovlju pri Celju. Povprečna ocena 4,78.

 

Tatjana Košir prejemnica Linhartove listine 2011. Iskrene čestitke!

 

Zaklučili so se 24. Čufarjevi dnevi 2011 - festival amaterskih gledališč. Povzetek.Spremljaj nas na